Om Nanna Birch

I 2012 blev jeg certificeret og eksamineret MasterCoach og Udviklingskonsulent fra Bladbjerg Kibsgaard. Uddannelsen er ICF godkendt (International Coach Federation). I 2013 tog jeg kurset “The Work” af Byron Katie. I 2015 tog jeg overbygningen til min grunduddannelse og blev certificeret ACT-coach. I 2016 blev jeg certificeret NADA-behandler hos NADA-Danmark. I efteråret 2018 tog jeg psykologkurset “Stressbehandling” hos Pernille Rasmussen og Bo Netterstrøm.

Jeg er en del af BladbjergKibsgaard’s netværket for coaches rundt i landet. Du kan læse mere om det her: https://bladbjergkibsgaard.dk/coache/nanna-birch/

Udover mit arbejde som coach, arbejder jeg også som regnskabschef for en engrosvirksomhed, samt har mit eget forlag NB Books. Jeg kender derfor balancen mellem at være lønmodtager og selvstændig. I sommeren 2011 gik jeg ned med stress og har på egen krop oplevet, hvordan det føles, og hvor meget coaching og personlig udvikling kan hjælpe en i den rigtige retning. I efteråret 2013 fik jeg konstateret brystkræft og efter et forløb med operation og kemo, har jeg nu endnu større erfaring med kriser, der opstår i livet.

Jeg bor i Højbjerg, en forstad til Aarhus, er gift med Carsten og har to sønner, der ikke længere er hjemmeboende. Jeg er glad for lange cykelture, yoga og elsker at læse, og min største last er god mad og søde sager.