Referencer

“Man får sådan en følelse af at være helt og aldeles i centrum, når man snakker med Nanna. Hun er så utrolig lyttende, men samtidig også reflekterende over de problemstillinger, som man forelægger hende, og lige så stille kommer der løsningsforslag og redskaber, som jeg i den grad kunne bruge for at komme videre med en arbejdsrelateret hårdknude. Det virker ganske enkelt, men med måden hun spørger ind på er helt unik – selvom det for hende sikkert er naturligt.
En coach for livet – simpelthen”

Marianne, Sales responsible


“Karrierens udfordringer på godt og ondt, samlivets op- og nedture, børnefamiliens kamp mod tiden og hverdagens generelle trummerum – alle faktorer, som med jævne mellemrum kan lægge en kvinde mentalt ned.
Efter anbefaling tog jeg en aften ud til Nanna for første gang. En stille og rolig snak – men jeg husker stadig tydeligt, hvordan brikkerne i mit liv efterfølgende faldt på plads på vej ned af havestien til min bil. Jeg vågnede næste morgen som et nyt menneske – fuld af beundring over, hvad en dygtig rådgiver er i stand til at udrette ved hjælp af samtale og vejledning alene. Og vigtigst af alt – hvordan Nanna gang på gang formår at få mig til at komme med egne løsninger på de udfordringer, der virker uoverskuelige.
Nanna har efterfølgende reddet mit liv med jævne mellemrum. Og på trods af at det kun er ment i overført betydning, så skylder jeg Nanna tak for, at hun guider mig ud af alverdens kriser og kaster mig direkte tilbage i favnen på dén lykke, som vi alle gerne vil have følgeskab af på vores vej.”

Mette, sælger


“Jeg var bare ”kørt fast”. Stresset af arbejdet, stresset af, at jeg ikke var god nok til at sige fra, træt af pigen fra flinkeskolen. Allerede efter mit første besøg hos Nanna, kom jeg flyvende derfra. Nanna er SÅ god til at lytte, spørge ind, samle det hele og komme med LETTE og ENKELTE værktøjer. Allerede dagen efter kunne jeg høre mig selv fløjte på arbejde. Når jeg i dag mærker at jeg er ved at stresse, tænker jeg på hvad ville Nanna sige og så har jeg i min telefon et par værktøjer, jeg lige kan finde frem.”

Susanne, bankrådgiver